Stirile protv md. Ultimele ştiri din Moldova

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

Simion este citat de către instanța de judecată de peste Prut pe 9 aprilie 2020, ora 11,00. Au fost arse manualele la Școala nr. În realitate nu este așa, pensiile sunt mai mici decât în Republica Moldova, maximum acolo primesc 1. Articolul Dosarul interdicției lui George Simion în Republica Moldova: Protest amplu și termen de judecată în aprilie apare prima dată în InfoPrut. Trebuie să fie oameni simpli care doresc o schimbare cu adevărat. Invitația a fost lansată, la sfârșitul ședinței, de deputatul Partidului Şor Igor Himici. Aleşii poporului spun că au cumpărat aceste simboluri ale primăverii, în mare parte, doar pentru … Articolul Expoziție de mărțișoare, în holul Parlamentului.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

Este pentru a treia oară cînd Neymar deschide o procedură judiciară împotriva c Piața de desfacere din raionul Orhei devine tot mai atractivă pentru agenții economici. . Cazaci înarmați au intrat în școli, au terorizat copiii, au împușcat în școala din Grigoriopol. Produsele de igienă intimă pentru femei vor deveni gratuite în Scoţia. Mai degrabă sau mai târziu lucrul acesta se va întâmpla. . Un conducător cu demnitate, un exemplu al națiunii trebuie să stea în frunte, dar când iese un conducător care vorbește minciuni și-i pare că nimeni nu mai pricepe, când un partid socialist care ar trebui să fie alături de oamenii săraci, liderii lui sunt cei mai bogați.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

Dacă vezi în fața clădirii miliției transnistrene drapelul Transnistriei și drapelul Rusiei, noi despre ce vorbim? Interdicția de a trece Prutul stabilită de oligarhul Vladimir Plahotniuc este menținută de noul regim de la Chișinău, condus de pro-rusul Igor Dodon. Mie mi se pare că eu am reușit. Igor Dodon l-a asigurat pe Ștefan Bolea că una dintre prioritățile autoritățil. . Eu de foarte multe ori aduc în școală elevilor exemplul: Tarzan care a fost om, dar nu știa să vorbească. Interdicția lui George Simion în Republica Moldova este în continuare valabilă.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

În copii nu se lovește, pentru că copilul este acea ființă care nu este vinovată cu nimic. Pe așa cale a trebuit să mergem. În mod special, domnul Bolea a comunicat că instituțiile bugetare din raion și din centrul raional se confruntă cu problema insuficienței de cadre, fapt care necesită o atenție deosebită. E altceva ce face presa, ce fac autoritățile. Președintele, Igor Dodon, a anunțat câteva inițiative noi pentru investitorii străini, agricultori și tinerii, care vor să se lanseze în afaceri.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

Dar ce am în vedere altceva? Vom veni cu unele inițiative interesante pentru a promova, pentru a motiva agenții economici să investească în Republica Moldova. Doamna profesoară spune că a devenit de nevoie luptătoare, pentru că ţine la adevăr şi la demnitate. Cum poți să răsufli cu același aer? Nu-mi aduc aminte să fi luptat vreun spital, nu-mi aduc aminte să fi luptat vreo instituție. Marea majoritate a populației din Transnistria sunt cetățeni ai Republicii Moldova cu acte în regulă și noi n-am știut până la alegerile din anul trecut câți cetățeni sunt acolo, dar, iată, datorită oficialităților care sunt azi la conducere — au venit cum au venit la conducere — ne-au dovedit că în Transnistria sunt foarte mulți cetățeni ai Republicii Moldova. Este instituția în care s-a împușcat în fiecare literă în grafie latină față de copii, față de profesori.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

. De aproape 20 de ani elevii acestei scoli sunt nevoiți să treacă zilnic prin una din vamele transnistrene. În acest context, joi, 9 aprilie 2020, ora 11,00, a fost anunțat desfășurarea unui protest la Chișinău în legătură cu interdicția lui Simion în Republica Moldova. Acesta va fi reprezentat de avocatul Valerian Coval în dosarul expulzării. George Simion nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova în luna octombrie 2018. Niște lucruri mai atractive pentru viața omului.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

Proiectul a fost supus votului după ce, în urma unui sondaj, s-a aflat că peste 25 la sută dintre femeile din Ang Încă un deputat părăsește Partidul Democrat din Moldova. Este regretabil faptul că s-a lovit în copii. . Trebuie să recunoaștem toată lumea că acest teritoriu este ocupat de Rusia. Vrea o țară integră, o țară fără conflicte.

Next

Ultimele ştiri din Moldova

stirile protv md

. Cineva are interes să decidă cu ce se vor trata cetățenii. Avocatul Valerian Coval consideră că examinarea dosarului expulzării lui George Simion nu s-a finalizat, iar instanța de fond a încălcat în mod abuziv legea nr. Eu nu cred că nu se poate ca Republica Moldova să transmită un post de radio, de televiziune peste Nistru, pur și simplu, nu se dorește acest lucru. Nu poate să vină unul din America, Germania sau chiar din Rusia să simtă ceea ce simte omul, nu poți să duci tratative doar cu Krasnoselski, de exemplu, pentru că Krasnoselski dorește altceva. Înseamnă că sunt dornici de a avea această cetățenie și de a purta acest pașaport în buzunare.

Next